Belgische Herder Club Nederland - Logo

Mededeling bestuur

Beste leden en andere Belgenliefhebbers,
 
 
De laatste weken zijn voorbij gevlogen, maar voor de vereniging op een minder positieve wijze als dat we gewend zijn. Al vrij snel na de World Dog Show, kwam het nieuws dat Pamela Runderkamp zou stoppen. Ze wilde gelukkig aanblijven tot na de KCM en het keurmeestersexamen en dan tijdens de extra ALV aftreden. Het uitblijven van een datum hiervoor en het plotselinge vertrek van Pauline Stern Hanf heeft haar doen besluiten ook per direct te stoppen. En dan ga je ineens van 7 naar 5 bestuursleden waarvan er een nog niet officieel ge-accordeerd door de ALV.  
 
Tot zover het minder positieve gedeelte. Want na een goede bestuursvergadering en de diverse gesprekken die we hebben gevoerd willen we namens het bestuur toch melden hoe enthousiast en positief wij staan om de beste beentjes voor te zetten.
Voor al diegene die denken dat er geen bloed meer door de aderen stroomt van de BHCN, kunnen wij melden, het stroomt wellicht harder als ooit te voren. Tijdens de bestuursvergadering hebben we direct wat knopen doorgehakt.
 
Zoals eerder genoemd wat betreft de extra ALV, helaas moet ik melden dat we deze niet gaan houden. Het is november en binnen enkele weken is het jaar weer voorbij. We zullen vroeg in het voorjaar de ALV houden en daar eerst de financien van 2018 behandelen. Onze excuses maar we hopen op jullie begrip daar we hectische weken hebben gehad en het nog altijd druk hebben.
Verder houden we op de 2e zondag in april 2019 onze JOHO dag. Een andere datum is 15 juni dan houden we onze KCM. Dit jaar dus eerder als u gewend bent. We hopen dat we met deze datum een hoger aantal inschrijvingen kunnen trekken. Verder kunnen wij alvast één keurmeester bekendmaken. Tom Roozen zal de Tervueren en Laekense dit jaar keuren. Zoals bij iedereen bekend is Tom dit jaar geslaagd voor het keurmeestersexamen. Wij zijn zeer vereerd dat hij zijn "debuut" op een Clubmatch komt maken.

 

Houd 14 april en 15 juni 2019 dus maar vast gereserveerd voor een gezellige Belgen dag.
Kortom we pakken de draad op en gaan met goede zin de toekomst tegemoet!
 
Namens bestuur BHCN

Afdrukken E-mailadres

logo raad van beheer

stomach