Belgische Herder Club Nederland - Logo

BHCN DAY 4 Belgians 2018

logo 2018ef400

Kampioenschapsclubmatch  voor Belgische Herders met dubbel CAC.

Op 15 september 2018 georganiseerd door de BHCN voor leden en niet leden. 
Een dag voor Belgische Herder liefhebbers en fokkers waar sportiviteit en gezelligheid bij elkaar komen. Een leuk moment om te zien hoe je hond ontwikkelt of gaat ontwikkelen in de toekomst. Van pup tot veteraan. De Kampioensschapsclubmatch  wordt gehouden voor de titel Clubwinnaar titel 2018 en selektiekeuringen voor Uitmuntende honden.

Verder wordt er per varieteit gekozen voor een BHCN Winner 2018, BHCN Winster 2018, BHCN Jeugd Winner 2018, BHCN Jeugd Winster 2018, BHCN Puppy 2018, BHCN Baby2018.
Wij zijn blij te mogen verkondigen dat we komend jaar te gast zijn op manege de Fruithof. Manege de fruithof ligt vrij centraal in het land, in het plaatsje Heteren. Het verharde terrein bevat voldoende parkeergelegenheid. Heeft een goede kantine met een buitenterras, een mooi grasveld en vooral belangrijk een uitwijk mogelijkheid bij slecht weer naar binnen.
www.manegedefruithof.nl/
Buiten het gegeven dat er vooraf en op een dag als deze vele vrijwilligers bezig zijn om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, hebben we wederom 2 keurmeesters uitgenodigd die de keuringen doen.
De Keurmeesters van 2018 zijn:
Myriam Vermeire (Belgie) keurt alle Groenendaelers en alle Mechelaars 
Marion ten Cate (Nederland) keurt alle Tervuerense en alle Laekense
Keurmeesters onder voorbehoud
Echter de belangrijkste op zo’n dag zijn de deelnemers, schrijf dus in!
Het inschrijfformulier vindt u  op onze website www.bhcn.nl
Meer informatie zal spoedig volgen.