Belgische Herder Club Nederland - Logo

Info BHCN Clubmatch

pups2 0ptimized
 

Op zaterdag 25 mei 2024 heten we u van harte welkom op het terrein van KV Waalwijk voor onze jaarlijkse Kampioenschaps Club Match. Dit jaar hebben we de volgende keurmeesters uitgenodigd; - Rui Alves Monteiro uit Portugal - Pietro Bottagisio uit Italië

De indeling per variëteit wordt op een later moment bekend gemaakt. Zodra de inschrijvingen open gaan zullen we dit, uiteraard, publiceren!

Ook dit jaar zullen er op de KCM verschillende andere activiteiten zijn (vergelijkbaar met voorgaande jaren). Ook zal er in de avond een BBQ of buffet zijn.

Voor meer details raden we u aan onze website en Facebook in de gaten te houden

JH&VD+ 2024

De wat?!?!? De Jonge Honden & Veteranen Dag 2024. Juist u leest het goed. Komend jaar zijn ook de veteranen weer welkom. Deze dag zal wederom in het teken staan van kennis maken met…. Het aantal activiteiten waar de hond aan deel kan nemen zal ook komend jaar verder worden uitgebreid. Daarbij staan er nog een paar ideeën in de week die alles met deze dag te maken hebben (kennis maken met..) en ontstaan zijn door een zeer nuttige brainstorm sessie na afloop van de afgelopen JHD.

Zodra we meer concrete toezeggingen hebben zullen we deze ook kenbaar maken.